Burre Says It Ain’t So.

You are currently viewing Burre Says It Ain’t So.

Burre sê die bewerings is onwaar – en hy gaan die vrae wat gister gevra is beantwoord met propperse finansiële state.

Way to go!  Ek vir een gaan vandag weer ‘n geldjie oorplaas (ek hoop jy wat hier lees kan ook ietsie afknyp – ek plaas die inligting hieronder) – en ek hoop van harte Burre kom deur met sy belofte.  Want dis belangrik, en ek wil weet.  Nie omdat ek nuuskierig is nie, maar omdat daai afgenknypte geldjie ‘n ander gat kon toestop, en omdat ek glo in dit wat hy sê hy doen, en dit die minste is wat ek kan doen om werklik ‘n bydrae te maak tot mense wat baie naby aan my hart lê.

Hieronder die Facebook mediaverklaring (en ‘n self-hosted backup – just in case.)  Die song aan die einde kom nie lekker deur nie, so ek het die video daarvan ook geplaas.  Catchy tune’tjie; geniet hom kliphard! 

PS:  Ons sal weer terugkom na hierdie onderwerp toe.  😉

Goeie naand, hierdie media - verklaring word gedoen deur ons Maatskappy Droogtehulp met Burre Burger NPC. Ek vra...

Posted by Burre Burger on Monday, July 6, 2020

Hier’s die Droogtehulp song.  Enjoy!

Onder die video is skakels as jy ook ‘n rand of twee kan afknip.  Dis nou as jy dankbaar is oor daai tjoppies en wors wat elke aand op jou bord verskyn. 😉

Play Video

KLIEK OP EEN VAN DIE SKAKELS OM 'n DONASIE AAN DROOGTEHULP TE MAAK

Die eerste skakel neem jou reguit na Droogtehulp se eie webblad toe.  Die tweede neem jou na Droogtehulp se Paypal skenkingsblad toe.  Soldaat.Co.Za het boggerol met enige van die twee te doen nie.

Nou toe, daar’s my beloofde bydrae.  Ek daag jou uit om dit te match.  As ek kon, kan jy ook!

SOLDAAT SWART SHADOW